Перегляд за Автор "Кириченко, Оксана Василівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів(2021) Швайко, Роман Васильович; Кириченко, Оксана Василівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБезвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.Документ Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 37 т за зміну(2021) Кириченко, Оксана ВасилівнаДокумент Тенденції удосконалення технології сиркових паст(2022) Кириченко, Оксана Василівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПри виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат.