Перегляд за Автор "Козачок, Катерина"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах(2014) Козачок, Катерина; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена ВікторівнаВ результаті проведених досліджень було встановлено можливість використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в якості рослинного інгредієнта в сумішах з альбумінною основою. Встановлені раціональні режими підготовки не молочної складової для збереження якісних показників білкової сировини. As a result of studies have found the use of fiber from sesame seeds and rye as a herbal ingredient in mixtures with albumin basis. Installed rational modes of training is not part of breast conservation for qualitative protein raw materials.Документ Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею(2013) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Ганна Миколаївна; Орлов, Н. С.; Козачок, КатеринаРозроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.