Перегляд за Автор "Кохан, Антон Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Параметричний синтез функціонального модуля накопичення та поштучної видачі штучних виробів харчових виробництв у пакувальних машинах(2024) Кохан, Антон Анатолійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр ОлександровичСтабільна робота машин пакування штучних виробів харчових продуктів суттєво залежить від ритмічної подачі продукту до модулю фасування. Існують дві схеми подачі штучного продукту: безпосередньо транспортними пристроями та із застосуванням акумулюючих систем у вигляді автоматизованих магазинних завантажувальних пристроїв. Магазинні завантажувальні пристрої компенсують неритмічність подачі продукту від технологічного обладнання. При цьому на виконання операцій накопичення та поштучного відокремлення виробів витрачається час і енергія. Для безперебійної роботи завантажувального пристрою, мінімізації тривалості виконання операції та витрат енергії потрібно виконати його параметричний синтез.Документ Перспектива застосування структурно-параметричного синтезу для проєктування функціональних модулів машин-автоматів пакування штучних харчових продуктів(2024) Кохан, Антон Анатолійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаСучасні зразки пакувальних машин -це складні технологічні системи, побудовані на агрегатно-модульному принципі. Тенденцією розвитку пакувальних машин передбачено, що новітні зразки такого обладнання – інтегральні технічні комплекси, створені на базі мехатронних та адаптронних модулів, кожен з яких є як функціонально, так і конструктивно самостійним виробом із великою кількістю синергетично зв’язаних між собою характеристик та параметрів, призначені для реалізації технологій пакування.Документ Практичні аспекти регулювання мехатронними модулями процесів пневмотранспортування сипких харчових продуктів(2024) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Кохан, Антон АнатолійовичДослідження спрямоване на оптимізацію процесу пневматичного транспортування сипких харчових продуктів з метою усунення проблем, пов’язаних зі склепоутворенням та сегрегацією матеріалу. Запропоновано нову конструкцію пневматичного пристрою, яка передбачає використання мембранного імпульсного клапана для забезпечення рівномірного розподілу продукту в транспортному трубопроводі. Наукова новизна роботи полягає в розробці параметричної моделі, що дозволяє описувати кінематичні та динамічні процеси в системі, а також у створенні ефективного способу деструкції злежів.