Перегляд за Автор "Кошшої, Олександр Степанович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Економічна доцільність використання сонячних панелей в готельній індустрії(2020) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Кошшої, Олександр СтепановичРозглядається встановлення системи сонячних панелей як інновація та інвестиції в майбутнє. Таке нововведення зробить готель незалежним від газу та електроенергії і, таким чином, збереже природні ресурси, які з кожним роком зменшуються. Installation of solar panels is considered as an innovation and an investment in the future. This innovation will make the hotel independent of gas and electricity and thus conserve natural resources, which are decreasing every year.Документ Економічна доцільність використання інформаційної системи контролю бару в готельно-ресторанному господарстві(2021) Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ сучасних умовах жорсткої конкуренції готелі змушені знаходити нові шляхи підвищення привабливості та доступності власних послуг. Інновації є рушійною силою для подальшого розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи компанії зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних пропозицій.In modern conditions of fierce competition, hotels are forced to find new ways to increase the attractiveness and availability of their services. Innovation is the driving force for the further development of the hotel business, not only allowing the company to take a leading position in its market segments, but also to meet global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative proposals.Документ Туристичний готель з інтегрованим голосовим асистентом та інформаційною системою контролю бару в Печерському районі м. Києва(2021) Кошшої, Олександр СтепановичДокумент Інноваційна система контролю бару «СКБАРА» як засіб підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства(2020) Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ статті обґрунтовано необхідність впровадження інновацій; досліджено застосування технології контролю бару як інноваційної діяльності у сфері послуг готельно-ресторанного господарства; розкрито інноваційні різновиди системи, які застосовуються в закладах готельно-ресторанного господарства; наведено переваги різновидів системи, а також охарактеризовано їхні функції та можливості, що впливають на конкурентоспроможність ресторану в цілому.The article justifies the needs of innovations implementation; have been investigating the bar control technologies as innovative activities in hotel and restaurant business; have been revealed the concept of innovative variety of systems which are used in hotel and restaurant business; have been demonstrated the advantages of systems variety and described functions and possibilities that have an impact on competitiveness of restaurant business in general.Документ Інновації як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства на прикладі капсульного готелю «MONOTEL SPACE»(2019) Москаленко, Дарина Максимівна; Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ статті обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій; досліджено застосування технології капсульного готелю як інноваційної діяльності у сфері послуг готельного господарства; з’ясовано інноваційні технології, які застосовуються в закладах готельних господарства капсульного типу; наведено пропозиції щодо їх удосконалення; визначено переваги та недоліки технологічних рішень, а також охарактеризовано чинники, що впливають на конкурентоспроможність готелю «Monotel Space».The necessity of continuous introduction of innovations is substantiated in the article; application of capsule hotel technology as an innovative activity in the sphere of hotel services is investigated; elucidated innovative technologies used in capsule-type hotel establishments; suggestions for their improvement are given; the advantages and disadvantages of technological solutions are identified, as well as the factors that influence the competitiveness of the Monotel Space Hotel.