Перегляд за Автор "Кретов, Костянтин Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Насіння гарбуза у технологіях кулінарної продукції з січеного м’яса(2024) Кретов, Костянтин Сергійович; Мамченко, Людмила Євгенівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаНауково обґрунтовано та розроблено технологію м’ясного січеного виробу з використанням подрібненого насіння гарбуза. Підібрано оптимальну ступінь дисперсності насіння гарбуза для забезпечення найкращих технологічних властивостей цієї сировини у складі м’ясного січеного виробу. Встановлено оптимальну частку подрібненого насіння гарбуза у рецептурі м’ясного напівфабрикату для оптимальної якості готової кулінарної продукції з січеної м’ясної маси з підвищеною поживною цінністю.