Перегляд за Автор "Кривошей, Вікторія Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчування(2017) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Місечко, Наталія Орестівна; Кривошей, Вікторія МиколаївнаВивчали вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес виготовлення хліба та якість готових виробів. Оцінювали мікробіологічні, біохімічні процеси та структурно-механічні властивості тіста з гречаною клітковиною, органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. The influence of buckwheat bran fiber on the technological process of bread production and the quality of finished products was studied. Microbiological, biochemical processes and structural and mechanical properties of buckwheat dough, organoleptic and physicochemical parameters of finished products were evaluated.Документ Дослідження впливу харчових волокон гречки на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою(2017) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Кривошей, Вікторія Миколаївна; Дробот, Віра ІванівнаВивчали вплив харчових волокон гречки, як продукту для дієтичного харчування, на структурно-механічні властивості тіста з фруктозою для діабетичних хлібобулочних виробів. Досліджено кількість та якість клейковини, газоутримувальну та формоутримувальну здатність тіста. The influence of dietary fiber of buckwheat as a product for dietary nutrition, on structural and mechanical properties of dough with fructose for diabetic bakery products was studied. The quantity and quality of gluten, gas-holding and form-holding capacity were studied.