Перегляд за Автор "Кубрак, Тетяна Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості(2006) Кубрак, Тетяна Вікторівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичКвас як напій широкого вжитку здавна привертав увагу науковців як харчова основа для збагачення мінорними БАР з посиленням його позитивної функціональної дії на організм людини. Біоактивні речовини, утворені у процесі незавершеного спиртового та молочнокислого бродіння, можуть бути органічно поєднані з БАР екстрактів рослинної сировини. Kvass drink a consumer has long attracted the attention of scientists as a food base for the enrichment of minor BAR reinforce its positive functional effects on the human body. Bioactive substances formed during the incomplete alcoholic and lactic fermentation can be seamlessly combined with BAS extracts of plant materials.