Перегляд за Автор "Курганська, А. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів(Харчова промисловість, 1969) Таранов, Іван Тимофійович; Буляндра, Олексій Федорович; Курганська, А. І.Тривалість реверсії по-різному впливає на відповідні періоди сушіння. Виходячи з розглянутих режимів сушіння макаронів при різних періодах реверсії і вище вказаних рекомендацій, а також враховуючи те, що більшість виробничих сушильних установок не дозволяє регулювати відносну вологість по запропонованих періодах сушіння. Duration reversion differently affects the corresponding periods of drying. Based on the discussed modes of drying pasta at different periods of reversion and the abovementioned recommendations, and given that the majority of industrial drying plants can not adjust the relative humidity in the proposed period of drying.Документ Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах(1972) Таранов, Іван Тимофійович; Курганська, А. І.; Буляндра, Олексій ФедоровичСушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння. Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying.