Перегляд за Автор "Кірієнко, Сергій Костянтинович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження процесу окиснення пива(2024) Кірієнко, Сергій КостянтиновичДокумент Дослідження процесу старіння пива(2024) Кірієнко, Сергій Костянтинович; Мукоїд, Роман Миколайович; Хіврич, Борис ІвановичЗ кожним днем перед виробниками пива все гостріше постає проблема тривалого зберігання пива. Особливо великі компанії зацікавлені щоб термін придатності пива був максимально довгим. Сьогодні дуже складно вразити споживача якимось специфічним сортом пива, чи цікавим ароматом та смаком. Маленькі пивоварні в усьому світі виробляють тисячі унікальних сортів, як місцевого значення так і відомих усьому світу. Але оригінальний смак такого пива можна відчути тільки приїхавши в регіон де його виготовляють.Документ Старіння пива(2023) Кірієнко, Сергій Костянтинович; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман МиколайовичПроцеси «старіння» у пиві практично неминучі. Єдине, що можна зробити – вплинути на швидкість їх перебігу, тобто підвищити окислювальну стабільністьнапою. Питанню антиокислювальної (органолептичної) стабілізації на даний момент приділяється велика увага. Існує багато робіт, де досліджувалися процеси окислення пива. Головними методами дослідження в цих роботах був хемілюмінесцентний та хроматографічний методи, останній з яких дозволяє вивчати кінетику окислювальних процесів за зміною кількості продуктів окислення. Науковці дійшли до спільного висновку, що головним хімічним методом смакової стабілізації напою є внесення додаткової кількості речовин з антиоксидантними властивостями