Перегляд за Автор "Кіяшко, Сергій О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання механотроніки у модернізації обладнання при виробництві багатоасортиментної кондитерської продукції(2014) Кіяшко, Сергій О.Механотроніка є завершальним етапом автоматизації харчопереробного виробництва, мета якого - впровадження у механічні та гідро-пневмо-електричні складні системи управління засобів мікроелектроніки та програмування, які сприяють інтелектуалізації систем. Mechanotronics is the final step in the production of food processing automation, which aims - to implementation of mechanical and hydro-electric complex air control system means microelectronics and programming that promote intellectualization systems.Документ Утилізація відходів харчової промисловості біотехнологічними методами(2012) Кіяшко, Сергій О.; Антонюк, Марія МиколаївнаНакопичення відходів промислового виробництва, зокрема харчової галузі, є глобальною проблемою на сьогодні. Альтернативою використання фізико-хімічних методів очищення навколишнього середовища може бути застосування біотехнологічних методів. Технології одержання амінокислот, ферментів, антибіотиків, органічних кислот базуються на використанні органічних відходів як дешевих субстратів для мікроорганізмів-продуцентів. Застосування біотехнологічних методів також дозволяє компенсувати нестачу білку в харчуванні людей і сільськогосподарських тварин, досягти підвищення номінальної вартості відходів (наприклад, молочної сироватки), а також значно знизити відсоток забруднень в навколишньому середовищі. An accumulation of wastes of industrial production, in particular to food industry, is a global problem for today. The alternative of the use of physical and chemical methods of cleaning of environment, can be application of biotechnological methods. Technology of receipt of amino acid, enzymes, antibiotics, organic acids are based on utilization of organic wastes as cheap substratums for microorganisms-producents. Application o f biotechnological methods also allows to compensate the shortage of albumen in the feed of man and agricultural zoons, to attain the appreciation of par value o f wastes (for example, lactoserum), and also substantially to reduce the percent of contamination in an environment.