Перегляд за Автор "Левченко, Максим Петрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка технології м'ясного паштету з м’яса кролів для спеціального харчування(2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Левченко, Максим ПетровичКомбінування сировини дозволяє отримати різноманітні за складом високоякісні продукти, розширює асортимент і дозволяє вводити оптимальні рецептури для забезпечення найкращої консистенції та біологічної цінності готової продукції. З метою зменшення цін та підвищення доступності функціональних продуктів для широких верств населення стоїть важливе завдання – створення вітчизняних видів збалансованих функціональних та лікувально-профілактичних продуктів харчування. Продукти харчування функціонального та лікувально-профілактичного напряму повинні не тільки забезпечувати організм у їжі та енергії, а й вітамінами, харчовими волокнами та біологічно значущими речовинами. Запропоновано вдосконалену рецептуру паштету з м'яса кролів з додаванням рослинних компонентів