Перегляд за Автор "Личак, Анастасія"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності(2017) Личак, Анастасія; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПроаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.Документ Обґрунтування способу отримання рослинної сировини для виробництва дієтичної добавки з підвищеним вмістом хрому(2018) Личак, Анастасія; Івчук, Надія ПавлівнаВстановлено, що для профілактики і зниження захворювань, пов’язаних з дефіцитом Cr3+ і мікроелементів загалом, доцільним і перспективним буде розроблення дієтичної добавки з листя салату, вирощеного в мінералізованому хромом середовищі. It has been established that for the prevention and reduction of diseases associated with the deficiency of Cr3 + and trace elements in general, it is expedient and promising to develop a dietary supplement from the leaves of lettuce grown in a mineralized chromium medium.Документ Розроблення дієтичної добавки на основі порошків з пастернаку, петрушки, селери, імбиру та хрону(2018) Івчук, Надія Павлівна; Личак, АнастасіяЗа результатами проведених досліджень було розроблено дієтичну добавку до складу якої ввійшли порошки петрушки, пастернаку, селери, імбиру та хрону у співвідношенні: 33 : 33 : 13 : 13 : 8 відповідно. Методом підіймальної сили, встановлено, що кількість дієтичної добавки у рецептурі хліба пшеничного не повинна перевищувати 7 %. According to the results of the conducted research, a dietary supplement was developed that included parsley, parsnip, celery, ginger and horseradish in a ratio of 33: 33: 13: 13: 8, respectively. The method of lifting force, it is established that the amount of dietary supplement in the formulation of wheat bread should not exceed 7%.