Перегляд за Автор "Лобанов, Денис Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Модернізація жомового преса марки Вabbini-22SР продуктивністю 2200 т/добу з метою підвищення технічного рівня(2022) Лобанов, Денис ВолодимировичДокумент Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому(Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВід форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація сировиготовлювача серії «CVH» з метою інтенсифікації процесу отримання сирного зерна(2024) Лобанов, Денис ВолодимировичДокумент Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH»(2023) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичЗа результатами досліджень було визначено найбільш раціональні технологічні параметри процесу ферментації для сирної маси збагаченої молочнокислою мікрофлорою - температура середовища ферментації – 15 і 20 °С; - тривалість процесу ферментації – не менше 24 год; - титрована кислотність середовища ферментації – не нижче 120 °С.