Перегляд за Автор "Лупина, Тетяна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біотехнологічний спосіб отримання гіалуронової кислоти(2014) Лупина, Тетяна; Волошина, Олена СеменівнаПошук шляхів мікробіологічного синтезу гіалуронової кислоти є перспективним напрямком в біотехнології, що має значні переваги: -не залежить від поставок тваринної сировини; -не вимагає очистки від білків та споріднених глікозаміногліканів; -за характеристиками відповідає синтезованій організмом людини. Search by microbiological synthesis of hyaluronic acid is a promising direction in biotechnology, which has significant advantages: 'do not depend on the supply of animal products; 'do not require purification of proteins and related glycosaminoglycans; fromfor characteristics corresponds synthesized by the human body.Документ Ефективність дії комбінованих дезінфектантів(2013) Грегірчак, Наталія Миколаївна; Лупина, Тетяна; Мордич, ТетянаВ результаті проведених досліджень встановлено мінімальні бактеріостатичні і бактерицидні концентрації розчинів дезінфікуючих засобів для тест-культур E. coli, B. subtilis, S. aureus, C. albicans, A. niger. Серед досліджуваних розчинів, суміш ПГМГ, пероксиду та персульфату виявила високий рівень антимікробної активності.Документ Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури(2012) Лупина, Тетяна; Грегірчак, Наталія МиколаївнаПроведені експериментальні дослідження зміни мікрофлори мармеладу та суфле нової рецептури під час зберігання. Аналіз здійснювався за основними мікробіологічними показниками – КМАФаМ, БГКП, наявність стафілококів, дріжджів і пліснявих грибів. Виявлено відповідність більшості зразків встановленим нормативам. Досліджено динаміку зміни рівня загальної обнасіненості представлених зразків мармеладу та суфле при зберіганні. Відмічено тенденцію до зниження кількості мікроорганізмів після завершення терміну зберігання. Pilot studies of change of microflora of fruit candy and souffle of a new compounding are carried out to a storage time. The analysis was carried out on the main microbiological indicators. Compliance of the majority of samples to the established standards is defined. It is investigated to dynamics of change of level of the general bacterial contamination of the presented samples of fruit candy and a souffle. Decrease in quantity of microorganisms to end a line of storage is noted.