Перегляд за Автор "Лісовенко, Василь Трохимович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)(2005) Купчик, Михайло Петрович; Лісовенко, Василь Трохимович; Ліпєц, Антон Адамович; Вознюк, Віталій Васильович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаСпосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків. disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beetДокумент Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 8853)(2005) Купчик, Михайло Петрович; Лісовенко, Василь Трохимович; Ліпєц, Антон Адамович; Вознюк, Віталій Васильович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетерина, Светлана Николаевна; Чорна, Тетяна МиколаївнаСпосіб підготовки живильної води для екстрагування сахарози із бурякової сировини, що включає обробку води газоподібним діоксидом сірки, який відрізняється тим, що після обробки води газоподібним діоксидом сірки вводяться солі полігексаметиленгуанідину у кількості 0,004-0,01 % до маси води. Method of preparation of feedwater for extracting of saccharose from sugar-beet raw material, that includes of water treatment dioxide sulphur, that differs in that after treatment of water gaseous dioxide of sulphur enter the salts of poligeksametilenguanidin in an amount 0,004-0,01 to mass of water.