Перегляд за Автор "Мазанович, Тетяна Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Процес паскалізації як спосіб забезпечення безпечності харчових продуктів(2024) Мазанович, Тетяна Валеріївна; Шульга, Оксана СергіївнаПаскалізація є ефективним методом забезпечення безпечності харчових продуктів, особливо в контексті збереження їх якості та подовження терміну зберігання. У зв'язку зі зростанням свідомості споживачів щодо безпеки харчових продуктів, паскалізація стає актуальною технологією для виробників. Застосування паскалізації дозволяє подовжити строк зберігання харчових продуктів, без використання термічного процесу.Документ Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Мазанович, Тетяна Валеріївна