Перегляд за Автор "Максименко, Анастасія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив процесу солодорощення на вуглеводно-амілазннй комплекс зерна жита та зерна вівса як сировини для виробництва продуктів дитячого харчування(2014) Максименко, Анастасія; Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаВ результаті солодорощення складні вуглеводи розщеплюються на більш прості, які у свою чергу характеризуються високою перетравленістю організмом людини, що особливо важливо для дитячої травної системи. Отже, можна зробити висновок, що досліджені житній та вівсяний солод доцільно використовувати у виробництві продуктів дитячого харчування. As a result solodoroschennya complex carbohydrates are broken down into simpler, which in turn are highly digestible by the human body, which is especially important for a child's digestive system. So, we can conclude that the investigated rye and oat malt should be used in the production of baby foods.