Перегляд за Автор "Максимків, П. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Порівняльний аналіз способів фракціювання тропічних олій(2015) Максимків, П. В.; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаХарактерною ознакою сучасної олійно-жирової промисловості є виробництво спеціальних жирів із заданими властивостями за технологіями їх модифікації, однією з них є фракціювання шляхом розділення суміші триацилгліцеролів на фракції за різною температурою плавлення. Харчові жири і олії можуть бути розділені на фракції з метою отримання нових сировинних матеріалів, більш зручних і технологічних, ніж натуральні продукти. A characteristic feature of modern oil and fat industry is the production of special fats with desired properties for their modification technologies, one of them is fraktsiyuvannya by separation of a mixture of triacylglycerols into fractions for different melting point. Dietary fats and oils can be separated into fractions to obtain new raw materials and process more convenient than natural products.