Перегляд за Автор "Маневич, Юрій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обґрунтування вибору білково-жирової емульсії в технологія посічених напівфабрикатів(2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Маневич, ЮрійПривабливість виробництва заморожених напівфабрикатів полягає у зручності такої продукції як для споживачів, так і для виробників. У багатьох дослідженнях вітчизняних та закордонних вчених доведено, що продукти високої якості можна виробляти із застосуванням емульсій різного складу, в яких у якості стабілізаторів виступають білкові препарати (рослинного або тваринного походження) або спеціальні емульгатори. Використання рослинних олій у складі БЖЕ є одним з перспективних напрямків досліджень по удосконаленню рецептур посічених напівфабрикатів з метою підвищення біологічної цінності, поліпшення збалансованості амінокислотного та жирнокислотного складів, якісних характеристик готової продукції, а також розширення асортименту посічених напівфабрикатів