Перегляд за Автор "Мась, П. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста(2012) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Мась, П. В.Вивчено вплив наявних на ринку України плодово-ягідних сиропів (вишні, полуниці, малини, чорної смородини та шипшини) на процес бродіння пшеничного високорецептурного тіста. Встановлено, що додавання 10-16 % сиропів до маси борошна забезпечує високу якість виробів і скорочує процес бродіння на 0,5-1 годину. We investigated the influence of fruit-and-berry syrups (cherry, strawberry, raspberry, black currant and dog rose) that are available on the Ukrainian market on the process of highprescribed wheat dough fermentation. It is established that the addition of 10-16 % of syrups to the mass of the flour is ensure products high quality and reduce the process of fermentation by 0,5-1 hour.Документ Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів(2012) Мась, П. В.; Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила ВасилівнаУ роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.