Перегляд за Автор "Мельник, Вікторія Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства(2019) Мельник, Вікторія Юріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаРозглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.Документ Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства(2020) Мельник, Вікторія Юріївна; Юринець, Василь Русланович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДокумент Перспективи використання тапіоки в розробленні технології напоїв оздоровчого призначення(2015) Магалецька, Ірина Анатоліївна; Мельник, Вікторія ЮріївнаСтворення концепції СПА-готелю передбачає оздоровлення організму сучасної людини з використанням водних технологій. Обов’язковим елементом при цьому є розроблення технологій напоїв та включенням їх до меню закладу ресторанного господарства при готелі. Однією з актуальних проблем сьогодення є необхідність зниження загальної енергетичної цінності харчового раціону та підвищення вмісту в ньому есенційних нутрієнтів. Creating concept Spa Hotel provides healing the body of modern humans using hydrogen technologies. Obligatory element here is the development of technologies drinks and turning them into school menus at restaurants at the hotel. One of the current challenges is the need to reduce total energy value of the diet and increasing content in the esentsiynyh nutrients.