Перегляд за Автор "Миндрул, Наталія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація(2016) Миндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаМед - незамінне джерело багатьох вітамінів, мікроелементів. Мед є також дієтичним продуктом та лікувальним засобом, що володіє бактерицидною властивістю. Honey - an indispensable source of vitamins, trace elements. Honey is also a dietary product and remedy that has bactericidal properties.Документ Оцінка якості меду за показником забарвлення(2016) Миндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаУ роботі розглянуто методик визначення забарвлення меду з використанням комп'ютерної колориметрії із встановлення значень колірних координат. The paper discusses methods for determining the color of honey colorimetry using a computer to establish the color coordinate values.