Перегляд за Автор "Мольченко, Яна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Отримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами аромату(2016) Мольченко, Яна Анатоліївна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаПрогнозування перспектив розвитку кондитерської галузі свідчить про збільшення ароматизованої продукції. У виробництві печива використовують переважно ароматизатори хімічно синтезовані, натуральні джерела аромату, окрім природного походження, мають оздоровчу користь за багатьма біологічними показниками. Forecasting the prospects of the confectionery industry shows an increase in flavored products. In the production of cookies used primarily chemically synthesized flavors, natural flavor sources other than natural origin, have recreational benefits in many biological parameters.