Перегляд за Автор "Мохорт, Віктор Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктах(2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дерій, Дмитро Олександрович; Калінін, Назар Ігорович; Ліпінський, Кирило Андрійович; Мохорт, Віктор ЮрійовичПродукти функціонального харчування можуть бути названі як продукти здорового харчування, продукти позитивного харчування, фізіологічно важливі продукти. При розробці рецептур м'ясних продуктів були використані окрім сировини тваринного походження рослинні компоненти, такі як клітковина та шрот насіння соняшника. Functional food products can be called healthy food products, positive food products, and physiologically important products. In the development of recipes for meat products, in addition to raw materials of animal origin, vegetable components, such as fiber and sunflower seed meal, were used.