Перегляд за Автор "Музичук, Олександр Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обліпиха, як перспективна сировина, у технології виготовлення соусів(2020) Музичук, Олександр Сергійович; Матко, Світлана Василівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаАвторами було розроблено технології фруктових солодких соусів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі яблучного пюре з додаванням протертої обліпихи. Отримані соуси є незамінним джерелом пектинових речовин, клітковини, які знижують рівень холестерину в крові людини, сприяють зменшенню накопичення жиру та сприяють виведенню з організму шкідливих речовин відповідно.