Перегляд за Автор "Муренко, Кирил Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біосинтез пробіотиків для ковбасного виробництва(2023) Муренко, Кирил Миколайович; Воронцов, Олександр ОлександровичЗакваска — це мікробіологічна культура певних організмів, що складається із середовища культивування або поживних рідин, колонізованих живими мікроорганізмами для ферментації. Найбільш оптимальним штамом, який бажано використовувати в якості компонента закваски для ковбас є L. rhamnosus Lr-32, оскільки він показав гарну продуктивність росту, синтезу молочної кислоти, стійкість при низьких значеннях рН, не виявляв активності щодо декарбоксилювання амінокислотДокумент Біосинтез пробіотичних культур для виробництва ковбасних виробів(2023) Муренко, Кирил Миколайович; Воронцов, Олександр ОлександровичФерментація є одним із методів біоконсервування, який використовується як у нових, так і в традиційних харчових продуктах. Закваска — це мікробіологічна культура певних організмів, що складається із середовища культивування або поживних рідин, колонізованих живими мікроорганізмами для ферментації. Найбільш оптимальним штамом, який бажано використовувати в якості компонента закваски для ковбас є L. rhamnosus Lr-32, оскільки він показав гарну продуктивність росту, синтезу молочної кислоти, стійкість при низьких значеннях рН, не виявляв активності щодо декарбоксилювання амінокислотДокумент Біосинтез цефалоспорину Cephalosporium acremonium(2023) Муренко, Кирил Миколайович