Перегляд за Автор "Нагорна, Віталіна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва кисломолочного напою по типу йогурту (Патент на корисну модель № 125755)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Нагорна, Віталіна ВолодимирівнаСпосіб виробництва кисломолочного напою по типу йогурту включає нормалізацію молока, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження до температури заквашування, заквашування, сквашування та охолодження. В процесі нормалізації вносять молочну білково-вуглеводну суміш в кількості 20…30 % до маси молока, яка складається із сухої молочної сироватки та молочно-ягідної сироватки, отриманої в процесі термокислотної коагуляції білків молока за температури 74…76 °C протягом 2…3 хв. ягідним коагулянтом в кількості 9…11 % з рН 2,6…2,7. Потім готують суміш, суха молочна сироватка: молочно-ягідна сироватка, у співвідношенні від 1:5 до 1:15, перемішують 10…15 хв., залишають для набухання протягом 28…32 хв., фільтрують.