Перегляд за Автор "Науменко, Ганна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Склад спреду з шротом із плодів шипшини (Патент України на корисну модель № 84511)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Науменко, Ганна ВолодимирівнаСклад спреду з шротом із плодів шипшини, який включає масло вершкове жирністю 72,5%, олії рослинні, сухе знежирене молоко, воду, емульгатор, харчові волокна Citri-Fi, наповнювач, який відрізняється тим, що як наповнювач використовується шрот із плодів шипшини, як олії рослинні використовуються олія шипшинова, олія обліпихова і олія соняшникова. Composition spread of expeller with hips that includes butter fat 72.5%, vegetable oil, powdered milk, water, emulsifier, fiber Citri-Fi, a filler, characterized in that the filler used flakes of rose hips, as vegetable oils used shypshynova oil, sea buckthorn oil and sunflower oil.Документ Спосіб виготовлення сирного продукту (Патент на винахід № 102190)(2013) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Подковко, Оксана Анатоліївна; Федюк, Олег Олександрович; Науменко, Ганна Володимирівна; Дуб, Сергій МихайловичСпосіб виготовлення сирного продукту, що включає підбір і підготовку сировини, складання сирної маси, плавлення з солями-плавителями за температури 80-85 °С протягом 15-20 хв. з внесенням жирового компоненту, фасування, охолодження, який відрізняється тим, що вносять сир кисломолочний знежирений в кількості 33-35 %, баластні речовини в кількості 1,5-2,0 %, а як жировий компонент вносять рослинну рафіновану дезодоровану соняшникову олію в кількості 11-12 %. A method of making cheese products, including the selection and preparation of raw materials, preparation of cheese mass, melting salts-plavytelyamy at temperatures 80-85 ° C for 15-20 minutes. with the introduction of fat component, packaging, cooling, wherein introducing low-fat cottage cheese in an amount of 33-35% ballast substances in quantities of 1.5-2.0% and a fat component making plant refined deodorized sunflower oil in an amount 11-12%.Документ Спосіб виготовлення сирного продукту (Патент на корисну модель № 74804)(2012) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Подковко, Оксана Анатоліївна; Федюк, Олег Олександрович; Науменко, Ганна Володимирівна; Дуб, Сергій МихайловичСпосіб виготовлення сирного продукту, що включає підбір і підготовку сировини, складання сирної маси, плавлення з солями-плавителями за температури 80-85 °С протягом 15-20 хв. з внесенням жирового компоненту, фасування, охолодження, який відрізняється тим, що вносять сир кисломолочний знежирений в кількості 33-35 %, баластні речовини в кількості 1,5-2,0 %, а як жировий компонент вносять рослинну рафіновану дезодоровану соняшникову олію в кількості 11-12 %. A method of making cheese products, including the selection and preparation of raw materials, preparation of cheese mass, melting salts-plavytelyamy at temperatures 80-85 ° C for 15-20 minutes. with the introduction of fat component, packaging, cooling, wherein introducing low-fat cottage cheese in an amount of 33-35% ballast substances in quantities of 1.5-2.0% and a fat component making plant refined deodorized sunflower oil in an amount 11-12%.