Перегляд за Автор "Непийвода, Віталій Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення процесу структуроутворення цукеркової маси при виробництві помадних цукерок зі зворотними відходами(2024) Камбулова, Юлія Вікторівна; Дудзінський, Олександр Вікторович; Кохан, Олена Олександрівна; Непийвода, Віталій ОлександровичУ статті проаналізовано зміну показників якості цукеркових помадних мас, отриманих за умов введення зворотних відходів виробництва цукерок з помадними корпусами. Помадна кондитерська маса — складна полікомпонентна структура, що складається з кристалів цукру, рівномірно розподілених у насиченому цукрово-патоково-молочному розчині та незначної кількості пухирців повітря. Процес формування показників її якості дуже чутливий до різних технологічних факторів, насамперед до рецептурного складу. З метою підвищення ефективності виробництва, оптимізації шляхів реалізації доброякісного браку помадного виробництва було досліджено зміну органолептичних і фізико-хімічних показників якості цукеркових помадних мас за умов введення складних полікомпонентних систем зворотних відходів.