Перегляд за Автор "Новохацька, Олександра Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція для виробництва паштету функціонального призначення ( Патент на корисну модель № 91931 )(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Новохацька, Олександра ОлександрівнаПоставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва паштету, що включає фарш курячий, печінку курячу варену, гриби печериці варені, цибулю, сіль, перець чорний мелений, бульйон від варіння печінки, згідно з корисною моделлю, додатково містить олію 15 лляну, клітковину пшеничну гідратовану, морську капусту Laminaria. The problem is solved by the fact that the composition for the production of the paste includes minced meat chicken, boiled chicken liver, boiled mushroom mushrooms, onion, salt, black pepper ground, broth from cooking liver, according to a useful model, additionally contains oil 15 linen, fiber wheat hydrated, seaweed Laminaria.Документ Проблеми харчування людей, що мають підвищене фізичне навантаження(2015) Дикун, Світлана Василівна; Новохацька, Олександра Олександрівна; Гащук, Олександра ІзидорівнаУ XXI сторіччі інтенсивний спосіб життя вимагає розробки продуктів харчування для людей з підвищеним фізичним навантаженням. З точки зору фізіології будь-яка трудова діяльність - це витрати фізичної і розумової енергії людини. Фізична діяльність визначається, в основному, роботою м’язів, до яких посилено поступає кров, забезпечуючи надходження кисню та вилучення продуктів окиснення. In the XXI century intensive lifestyle requires the development of food for people with high physical activity. In terms of physiology any employment - is the cost of physical and mental energy person. Physical activity is defined mainly working muscles, which strongly enters the blood, providing oxygen and removing oxidation products.