Перегляд за Автор "Новікова, Вікторія Владиславівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарства(2019) Новікова, Вікторія Владиславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаАналіз сучасних event-заходів дозволив виявити їх складність, комплексність, багатоплановість та значущість, що безумовно є важливим кроком за-для розвитку сучасного підприємства індустрії гостинності. The analysis of modern event-events allowed identify their complexity, complexity, versatility and significance, which is certainly there an important step for the development of a modern enterprise of the hospitality industry.Документ Купажування рослинних олій для використання у технологіях продукції ресторанного господарства(2018) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Новікова, Вікторія ВладиславівнаРозглянуто можливість купажування олій оливкової, лляної та виноградних кісточок для використання у технологіях продукції ресторанного господарства. Досліджено жирнокислотний склад і біологічну цінність вихідних олій і змодельованих рецептур купажованих систем. Отримано купажі зі збалансованим складом жирних кислот і поліпшеними органолептичними показниками. The possibility of blending olive oil with linseed and grape seed oils for use in restaurant product technologies was viewed. The fatty acid composition and biological value of the original oils and the modelled blend systems were investigated. Blends with balanced composition of fatty acids and improved organoleptic parameters have been obtained.Документ Розвиток інноваційних технологій в управлінні персоналом закладів готельно-ресторанного господарства(2019) Новікова, Вікторія Владиславівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДосліджено розвиток інноваційних технологій в управлінні персоналомзакладів готельно-ресторанного господарства.