Перегляд за Автор "Нємчик, Тетяна Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на винахід № 99419)(2012) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Нємчик, Тетяна МихайлівнаСпосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування. заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10% до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з ретентату його ультрафільтрацією, та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на корисну модель № 70330)(2012) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Нємчик, Тетяна МихайлівнаСпосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування, заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10 % до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з пермеату його ультрафільтрацією та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.