Перегляд за Автор "Ольшевська, Марія Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко»(2019) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій ВіталійовичВ роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.Документ Дослідження та розроблення СППР управління виробництвом ТОВ «Продеко»(2020) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ роботі розроблено елементи СППР, що забезпечують реалізацію основних функцій планування, виконання замовлень та інформаційну підтримку основних задач керівника виробництва та змінних майстрівДокумент Підсистема підтримки діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко»(2018) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій ВіталійовичБуло створено підсистему, яка направлена на підтримку діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко» та враховує всі особливості даного підприємства. A subsystem was created to support the activity of the head of the macaroni company Prodeco LLC and takes into account all the features of this enterprise.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі запропоновано використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу. Ефективність використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу з виготовлення макаронних виробів є виправданою, оскільки воно здійснюється на основі вже відомих потреб споживачів у відповідній продукції та виробничих потужностей підприємства. The work proposes the use of modified neural networks for planning the production process. The effectiveness of the use of modified neural networks for planning the manufacturing process for the manufacture of macaroni products is justified, since it is carried out on the basis of already well-known needs of consumers in the corresponding products and production capacities of the enterprise.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі розглянуто можливість використання методики BSP для реінжинірингу бізнес-процесів для підвищення ефективності діяльності середньо дрібного підприємства з виготовлення макаронних виробів. The paper considers the possibility of using the BSP method for business process reengineering to improve the efficiency of the medium-sized small-scale pasta manufacturing company.