Перегляд за Автор "Орішич, Дмитро Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробів(2017) Орішич, Дмитро Вікторович; Голікова, Тетяна ПетрівнаЗа рахунок цінного хімічного складу вироби з кокосовим борошном рекомендують для дієтичного харчування, зокрема, для хворих на цукровий діабет, целіакію, гіпертонію, ожиріння. У роботі було проведено виготовлення макарунс з заміною частини мигдального борошна на кокосове. Встановлено позитивний технологічний, економічний та соціальний ефект такої заміни. Due to the valuable chemical composition products with coconut flour are recommended for kid’s nutrition, in particular, for people with sugar diabetes, celiac diseases, obesity and hypertonic. Production of macarons with replacing part of almond flour to coconut have been carried out. Positive technological, economical and social effect of such replacement was found.