Перегляд за Автор "Павленко, Анна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання сухої молочної сироватки у виробництві хлібобулочних виробів(2014) Павленко, Анна Анатоліївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій ВолодимировичНа сьогоднішній день одним із важливих завдань харчової промисловості є не лише покращення якості хліба та хлібобулочних виробів, але й підвищення їх харчової та біологічної цінності. Біологічно активні компоненти, які використовують в якості функціональних інгредієнтів, повинні сприяти фізіологічним процесам в організмі людини, підвищувати можливості організму ефективно реагувати на несприятливі впливи навколишнього середовища, знижувати ризик розвитку різних захворювань. Today, one of the important tasks of the food industry is not only improve the quality of bread, but also increase their food and biological value. Biologically active components used as functional ingredients should promote physiological processes in the body, improve the ability of the organism effectively to the adverse effects of the environment, reduce the risk of various diseases.Документ Технологія хлібобулочних виробів, збагачених вітаміном D, для людей похилого віку(2014) Бортнічук, Олег Вікторович; Павленко, Анна Анатоліївна; Доценко, Віктор ФедоровичАсортимент вітчизняних хлібобулочних виробів досить широкий, однак виробів дієтичного, лікувально-профілактичного, спеціального призначення, особливо для людей похилого віку, недостатньо. Збагачення хлібобулочних виробів, призначених для людей старших вікових груп найбільш схильних до остеопорозу і хвороб шлунково-кишкового тракту, вітаміном D, який сприяє відкладенню кальцію в кістковій тканині, перешкоджаючи розм'якшенню кісток, є доцільним і актуальним. The range of home baked goods is quite wide, but dietary products, health care, special purpose, especially for the elderly, is not enough. Enrichment of bakery products for people in older age groups most prone to osteoporosis and diseases of the gastrointestinal tract, vitamin D, which promotes calcium deposition in bone, preventing bone softening, appropriate and relevant.