Перегляд за Автор "Павловська, Дарина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вершковий крем-сир шоколадний(2019) Павловська, Дарина; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаЗа результатами проведеного дослідження розроблено оригнальну рецептуру і технологічну схему виробництва нового виду десерту на основі сиру вершкового типу маскарпоне, вершків та сиропу шоколадного. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десерту шоколадного. Новий вид десерту вершкового молочно-білкового шоколадного за рахунок оригінальних споживчих характеристик користуватиметься високим попитом у споживачів. According to the results of the study, an original recipe and a technological scheme for the production of a new type of dessert based on cheese creamy mascarpone, cream and chocolate syrup. Organoleptic and physico-chemical indicators of chocolate dessert quality are investigated. New look Dessert creamy milk-protein chocolate due to the original consumer characteristics will be in high demand among consumers.