Перегляд за Автор "Паламарчук, Лілія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Wellness - інноваційний напрям в готельній індустрії(2014) Паламарчук, Лілія Вікторівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаWellness - це новий напрямок спортивно-оздоровчої індустрії, який з'явився на ринку послуг порівняно недавно та набув великої популярності. Оскільки, ритм життя людей постійно прискорюється, виникає природна потреба привести свій фізичний і душевний стан в гармонію.Документ Апітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарстві(2014) Паламарчук, Лілія Вікторівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаІнтерес до апітерапії обумовлений великим набором природних сполук, що мають високу фізіологічну активність і виробляються бджолами в результаті життєдіяльності. Продукти бджільництва переважно нешкідливі для організму, вони сприяють виведенню отрути і солей важких металів, а також справляють радіопротекторний ефект, підвищують працездатність і витривалість, зміцнюють імунну систему. Interest in apitherapy due to a large set of natural compounds that have high physiological activity and produced by bees life. Bee products mostly harmless to the body, they help eliminate poisons and heavy metal salts and have a radioprotective effect, increase efficiency and endurance, strengthen the immune system.Документ Популярність чайних салонів на Україні(2015) Фурманова, Юлія Петрівна; Паламарчук, Лілія ВікторівнаВ останні 50 років традиції чайної майстерності активно подорожують по світу, змушуючи все більшу кількість людей відмовлятися від дешевого чаю в пакетиках заради осягнення істинної суті чаю - напою, що зближує душі. Традиція проведення чайних церемоній з'явилася в Китаї. Потім з Піднебесної вона перекочувала до Японії, де імператорські придворні перетворили її на витончене змагання з дегустації. Китайська чайна церемонія називається «гунфу ча», що в перекладі означає «вище мистецтво чаю». Воно зародилося в середовищі китайських буддійських ченців у І-ІІ столітті до нашої ери. Справді, чай — це філософія Сходу. In the past 50 years, the tradition of tea craftsmanship actively travel the world, making more and more people give up cheap tea bags for comprehension of the true essence of tea - a drink that brings the soul. The tradition of tea ceremonies appeared in China. Then she migrated from China to Japan, where the imperial court turned it into a neat tasting competitions. Chinese tea ceremony is called "Kung cha" which means "the highest art of tea." It originated among Chinese Buddhist monks in the I-II century BC. In fact, tea - a philosophy of the East.