Перегляд за Автор "Панасюк, Ірина Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якісного та кількісного складу мікрофлори розсолів(2013) Даниленко, Світлана Григорівна; Коваленко, Людмила; Недорізанюк, Ліана Павлівна; Панасюк, Ірина ВолодимирівнаВивчено якісний та кількісний склад мікрофлори розсолів. Досліджено мікрофлору 6 зразків промислових розсолів. Встановлено, що чисельність бактерій досягає 107 КУО/см3, основну частку складають роди Lactobacillus, Micrococcus, Staphylococcus. За сукупністю біологічних та технологічних ознак було відібрано 2 високопродуктивних штами стафілококів та 5 штамів молочнокислих бактерій. The qualitative and quantitative composition of microflora brine was studed. Six samples of industrial brine microflora have been explored. It was determined that the number of bacteria in 1 cm3 reaches 106 CFU, the main part is a genera Lactobacillus, Micrococcus, Staphylococcus. The most common genera in brine, used for preserving fruits and vegetables, is Lactobacillus, and in brain for meat, Lactobacillus, Micrococcus and Staphylococcus. Two highly productive staphylococci and five strains of lactic acid bacteria were selected by both biological and technological characteristics. The presence оf nitrate reducing, catalase and aroma forming activities were discovered in selected strains of bacteria, so they are promising for the manufacture of fermented meat products.Документ Метрологічне забезпечення роботи ферментного біосенсора на основі рекомбінантної уреази для аналізу сечовини(2014) Панасюк, Ірина Володимирівна; Марченко, СвітланаВ роботі розроблено біосенсор на основі pH-чутливих польових транзисторів і рекомбінантної уреази. Показано значне розширення лінійного діапазону визначення сечовини внаслідок застосування рекомбінантного ферменту. This paper developed biosensor based on pH-sensitive field-effect transistors and recombinant urease. Shown a significant increase linear range determination of urea by the use of recombinant enzyme.Документ Створення заквашувальної композиції для функціональних продуктів(2014) Келлер, Анна; Даниленко, Світлана Григорівна; Панасюк, Ірина ВолодимирівнаВ останні два десятиліття деякі теорії щодо виняткової ролі кисломолочних продуктів в оздоровленні людей отримали наукове підтвердження, і окремі ферментовані молочні продукти стали відносити до функціональних, з високою біологічною активністю, спеціального призначення. In the last two decades several theories about the exceptional role of dairy products in the rehabilitation of people have scientific evidence, and some fermented milk products were classified into functional, high biological activity, a special purpose.