Перегляд за Автор "Перепелиця, Вероніка Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання екстракту чебрецю в технології хліба з пророщеного зерна(2012) Кльорик, Богдана Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Перепелиця, Вероніка Юріївна; Прокопенко, Дарина СергіївнаВ результаті проведених досліджень встановлено, що в технології зернового хліба доцільно застосовувати екстракт чебрецю, отриманий при гідромодулі 1:15, який забезпечує максимальне вилучення необхідних біологічно активних сполук. Оптимальна кількість цього інгредієнту становить 1% до маси пророщеного зерна. Зерновий хліб з екстрактом чебрецю має антиоксидантні властивості та високі органолептичні якості. As a result of studies found that corn bread in technology appropriate to apply thyme extract obtained by hydrological 1:15, which ensures maximum extraction of essential bioactive compounds. The optimal amount of this ingredient is 1% by weight of sprouted grains. Grain bread with thyme extract has antioxidant properties and high organoleptic quality.Документ Дослідження способу отримання безалкогольного напою антиоксидантної та загальнозміцнюючої дії(2014) Перепелиця, Вероніка Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаРозроблений напій характеризується високим вмістом поліфенольних сполук, які забезпечують його антиоксидантну дію. Кількісний вміст мікронутрієнтів свідчить про те, що напій можна віднести до категорії функціональних. Designed drink characterized by a high content of polyphenolic compounds that provide its antioxidant effect. The quantitative content of micronutrients suggests that the drink can be classified as functional.Документ Небезпека користування навушниками(2012) Перепелиця, Вероніка ЮріївнаПроведено теоретичний аналіз впливу на органи слуху звукового тиску у навушниках, а також їх негативний вплив на стан здоров’я людини. The theoretical analysis of the impact on the sound pressure in the ear headphones, and their negative impact on human health.