Перегляд за Автор "Пересічна, Світлана Михалівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення(2021) Свідло, Карина Володимирівна; Пересічна, Світлана Михалівна; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаУ статті досліджуються актуальні проблеми розроблення технологій харчової продукції оздоровчого призначення. Мета статті – наукове обґрунтування та розроблення технології м’ясних фаршевих виробів із м’яса птиці з додаванням лляного борошна, овочевих пюре, концентрату сироваткового білку, отриманого шляхом ультрафільтрації, та дослідження їхньої якості.