Перегляд за Автор "Пилипенко, Олексій Іванович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методичні підходи щодо ціноутворення на продукцію закладів ресторанного господарства(2012) Пилипенко, Олексій Іванович; Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара ЄвгенівнаУ статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення на продукцію цих закладів. Характеризуються існуючі методи ціноутворення та пропонується новий підхід при їх застосуванні. Визначаються можливості та заходи щодо зменшення ціни та підвищення конкурентоздатності продукції, яка виробляється в цих закладах в цілому. The questions of particular qualities of restaurant activity, it’s defining productive characteristics, that influence on the process of pricing on the products of this restaurants are considered in article. The existing methods of pricing are defined and the new approach of application is proposed. Also it’s defined the possibility and actions of decreasing price and increasing in general competitive advantage of products that is producing in these restaurants.