Перегляд за Автор "Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Екологічний менеджмент в готельному господарстві(2012) Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаВ сучасних економічних умовах для деяких українських підприємств готельної галузі характерним є низька конкурентоспроможність, яка викликана певними об'єктивними і суб'єктивними причинами. Об'єктивними причинами є фактори зовнішнього середовища. Суб'єктивними причинами є внутрішні фактори, пов'язані із орієнтацією підприємства, системою менеджменту, системою постачання, виробництва та збуту, організаційною культурою тощо.Документ Проблеми та перспективи впровадження інноваційних рішень в діяльність сучасних готельних підприємств(2013) Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна; Розметова, Олена ГригорівнаВ умовах жорсткої конкуренції готелі змушені шукати нові шляхи підвищення привабливості та доступності своїх послуг. Недооцінка інноваційного управління в діяльності вітчизняних готельних підприємств призвела до зниження рівня їх конкурентоспроможності, порушення принципів і методів управління, зниження якості готельних послуг. In a competitive hotels have to find new ways to improve the attractiveness and accessibility of its services. Underestimating innovation in management of domestic hotel companies has led to a decrease in their competitiveness, violation of the principles and methods of management, reducing the quality of hotel services.Документ Хостели - як сучасна альтернатива дорогим готелям(2013) Лазоренко, Наталія Петрівна; Плаксієнко, Вікторія ДмитрівнаХостел це один з новомодних для країн СНД об'єкт туристичної інфраструктури. Хостел, це готель, в якому номери розміщені по коридорній або блокової системі, а санітарно - технічні зручності знаходяться на поверсі або у блоці. У хостелі обов'язково є умови для самостійного приготування їжі. The hostel is one of the newfangled CIS countries of tourist infrastructure. The hostel, a hotel where rooms are located on the corridor or block system and sanitary - technical facilities are on the floor or in the block. The hostel necessarily a condition for self-catering.