Перегляд за Автор "Поворознюк, Владислав Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ "Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами(1993) Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Григоров, Юрій Григорович; Поворознюк, Владислав Володимирович; Семесько, Таїсія МефодіївнаНаведено переваги використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності у порівнянні з сухим молоком. The advantages of the use of dry milk product "Сosmol" in the production of bakery products increased food and biological value compared with powdered milk.Документ Технологія булочних виробів для дітей вітамін D дефіцитних станів(2013) Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович; Балацька, Н. І.; Синьєок, Л. Л.У даній статті розглядаються проблеми дефіциту вітаміну D у дітей. У тексті наведена інформація про роль вітаміну D в організмі, про джерела вітаміну D, причини й поширеність дефіциту вітаміну D та шляхи їх подолання. The article deals with the problem of vitamin D deficiency of the population living in northern latitudes.The text gives valuable information about the role of vitamin D in the body, the sources of vitamin D, causes and prevalence of vitamin D deficiency, as well as ways to overcome.