Перегляд за Автор "Полевич, Віталій Вадимович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення процесу випікання бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна(2003) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Полевич, Віталій ВадимовичУ даній роботі розглянуті питання формування якості бісквітних виробів із ячмінного борошна на етапі випікання. Введення ячмінного борошна в рецептури бісквітних напівфабрикатів для заміни пшеничного борошна знижує висоту випечених зразків пропорційно збільшенню концентрації ячмінного борошна. Додавання ацетату натрію і гліцерину, позитивно впливаючи, сприяє підвищенню ступеня підйому бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна, більшою мірою – в концентраціях по 0,5...0,6 %. Поряд з цим, відбувається зниження упікання готової продукції, що є важливим як в технологічному, так і в економічному аспектах. In this paper some questions of formation of the quality of biscuit products from barley flour at the stage of baking. Introduction barley flour in the recipe biscuit products for replacement of wheat flour reduces the height of baked samples in proportion to the increase in the concentration of barley flour. Adding sodium acetate and glycerin, exercising a positive influence, creates high rise biscuit products on the basis of barley flour, mostly in concentrations of 0.5 to 0.6 %. Along with this there is a decrease weight loss finished products, which is important from both a technological and economic aspects.Документ Спосіб одержання бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36479)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Панченко, Іван Архіпович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Камбулова, Юлія ВікторівнаСпосіб отримання бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно-цукрової збивної маси, змішування з борошном, випікання, охолодження та визрівання, який відрізняється тим, що на етапі одержання яєчно-цукрової збитої маси додають поліпшувачі структури – 0,4-1,0 % гліцерину і 0,3-0,8 % ацетату або цитрату натрію, а як борошняну сировину використовують суміш із борошна високого виходу або цільнозмеленого зерна різних злаків – ячменю або гречки або тритікале і пшеничного борошна вищого гатунку або без нього. The method for producing semi-finished biscuit, which comprises preparing a sugar-egg whipped mass, mixing with flour, baking, cooling, and maturing, characterized in that at the stage of the egg-sugar knocked mass added structure improvers – 0,4-1,0 % glycerol and 0,3-0,8 % acetate or sodium citrate, and flour as raw material, a mix’s of flour or high-yield variety of whole-grain cereals - barley or buckwheat or tritikale and wheat flour or not.Документ Спосіб одержання пісочного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36480)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара ЧеславівнаСпосіб одержання пісочного напівфабрикату, який включає процес приготування цукрово- масляної маси, заміс тіста та випікання, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої цукрово-масляної маси додають покращувачі структури добавки – 0,3-0,7 % дифосфату натрію і 0,3-0,8 % гліцерину, а як борошняна сировина використовується цільнозмелене (або обойного помелу) борошно зерна ячменю. The method for producing semi-finished sand, which process comprises preparing an oil-sugar mass kneading and baking, characterized in that at the stage of knocked sugar mass is added oil-structure improvers additives – 0,3-0,7 % Sodium diphosphate and 0,3-0,8 % glycerol, and as a raw material used wholegrain flour barley flour.