Перегляд за Автор "Полупан, Валентин Вадимович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами (Патент на корисну модель № 154553)(2023) Скирда, Олена Євгеніївна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Одарченко, Дмитро Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Полупан, Валентин Вадимович; Скирда, Олександр ІвановичСпосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесення в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білковорослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки.