Перегляд за Автор "Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу мікросередовища підприємства для обґрунтування структури товарного портфелю(2014) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаВизначено стан, та особливості управління товарним портфелем на підприємстві. Проведено аналіз впливу мікросередовища на обґрунтування структури товарного портфелю. The condition and trademark portfolio management features for the enterprise are determined. The analysis of the influence of environment on grounds of merchandise portfolio are made.Документ Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with a training programme on the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Food technology and engineering» and in accordance with the curriculum for the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Economy and entrepreneurship». It describes the theoretical, practical and organizational principles and system of providing of organization of production, taking into account industry specifics of activity of the enterprises of food industry of Ukraine.Документ Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with the curriculum of the subject "The organization of the food industry" that provides an industry standard for higher education in Ukraine Bachelor of field of "Food Technology and Engineering" and in accordance with the curriculum of the course "Organization of production in the food industry "that provides an industry standard for higher education in Ukraine bachelors from the field of" Economics and entrepreneurship ". It laid the theoretical, practical, organizational framework and system of organization of production, taking into account the specifics of the sector of the food industry in Ukraine.Документ Планування підвищення ефективності діяльності підприємства.(2019) Тюха, Ірина Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Минко, Лілія МиколаївнаРозглянуто і узагальнено існуючі теоретико-методичні засади процесу планування ефективності діяльності підприємства. В роботі виокремлено сутнісні характеристики планування підприємства та ефективності його діяльності. Встановлено, що планування є найважливішою функцією управління, яка охоплює комплекс робіт пов’язаних із аналізом ситуацій і впливу чинників зовнішнього середовища та має на меті довгострокове забезпечення результативності підприємства і освоєння його нових можливостей. Формування системи планування є засобом, що дозволяє знижувати негативні наслідки мінливості, невизначеності, високої динамічності та ризикованості ринкових умов. The existing theoretical and methodical principles of the process of planning the effectiveness of the enterprise activity are considered and summarized. The work outlines the essential characteristics of enterprise planning and the effectiveness of its activities. It has been established that planning is the most important management function, which covers the complex of work related to the analysis of situations and the influence of factors of the environment and is aimed at long-term ensuring the effectiveness of the enterprise and the development of its new opportunities. Formation of the planning system is a means that reduces the negative consequences of variability, uncertainty, high dynamism and riskiness of market conditions.Документ Управління маркетинговою діяльністю підприємств хлібопекарної промисловості(2012) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуті питання ролі та місця маркетингової діяльності на підприємствах хлібопекарної промисловості. Визначення основні завдання маркетингу в сучасних умовах господарювання. The questions of the role and place of marketing activities in the baking industry. The main problems of marketing in the contemporary economy.