Перегляд за Автор "Попов, Володимир Дмитрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Теплоємність цукрових розчинів та утфелів(1973) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Попов, Володимир ДмитровичНаведено номограму, за допомогою якої можна визначати теплоємність чистих і виробничих цукрових розчинів, кристалічної цукрози і цукрових утфелів в інтервалі температур від 0 до 140 С, концентрацій розчину від 0 до 90 %, чистоти розчину від 40 до 100% і вмісту кристалів в утфелі до 75%. Shows nomohramu by which one can determine the net heat capacity production and sugar solutions, crystalline sucrose and sugar massecuite in the temperature range from 0 to 140 C, the concentration of the solution from 0 to 90%, the purity of the solution from 40 to 100% and the content of the crystals in the massecuite to 75%.Документ Числа Прандтля чистих цукрових розчинів(1971) Попов, Володимир Дмитрович; Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичНаведено діаграму, за якою можна знайти значення чисел Прандтля чистих цукрових розчинів в інтервалі температур від 10 до 140 С і концентрацій від 0 до 90 %. Показано, як знайти число Прандтля нечистого (виробничого) цукрового розчину, якщо відома його в'язкість. Shows a diagram that I can find the numbers Prandtl pure sugar solutions in the temperature range from 10 to 140 C and concentrations from 0 to 90%. We show how to find the number Prandtl unclean (production) sugar solution, if you know its strength.