Перегляд за Автор "Потапчик, Ірина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив процесу обжарювання на ряд технологічних властивостей насіння льону(2014) Потапчик, Ірина; Корж, Тамара ВолодимирівнаПараметри процесу обжарювання впливають на технологічні властивості насіння, поліпшуючи його структурні властивості. Оптимальними параметрами процесу обжарювання є: температура обжарювання - 200...210 С, тривалість обжарювання - 21,5...23 хв, товщина шару -63... 67 г/м2. Roasting process parameters affect the technological properties of seeds, improving its structural properties. The optimal parameters of the process of roasting are: temperature frying - 200 ... 210 C, the duration of roasting - 21.5 ... 23 min, thickness -63 ... 67 g/m2.