Перегляд за Автор "Потьомка, Олександр Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Моделювання руху робочого середовища при обробці м'ясних продуктів в ротаційній печі(2014) Потьомка, Олександр Олександрович; Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр МиколайовичОтримані в ході проведення моделювання такі характеристики параметрів процесу обробки, як швидкість переміщення потоків пароповітряної суміші та розподіл тисків дали визначити найбільш доцільні геометричні параметри щілин подачі робочого середовища і температурний режим обробки. Obtained in the course of the simulation characteristics such processing parameters as the velocity of the vapor flow and pressure distribution made to determine the most appropriate geometrical parameters cracks feeding the working environment and temperature control treatment.