Перегляд за Автор "Привиденцева, Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва молочного білково-ягідного продукту (Патент на корисну модель № 147377)(2021) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Циганков, Сергій Петрович; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Привиденцева, Олена Олександрівна; Очколяс, Олена МиколаївнаСпосіб виробництва молочного білково-ягідного продукту включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування. Як коагулянт використовують кавітаційно оброблену чорничну пасту у кількості 5-9 % до маси молока, за температури коагуляції 75±2 °C і з витримкою 3-5 хвилин.